Istraživanje o potrebama populacije 54 + u polju umjetnosti i kulture

Želeći spriječiti trendove socijalne isključenosti starije populacije Svjetski savez mladih Hrvatska (SSMH) je osmislio projekt ˝Mladi za 54+˝ kojeg je provodio u partnerstvu s Udrugom Praktikum od 23. srpnja 2018. do 23. siječnja 2019. Tijekom 6 mjeseci okupili smo više od 50 osoba starijih od 54 godine i 8 djelatnika u kulturi i umjetnika s ciljem ojačavanja kapaciteta djelatnika u kulturi i umjetnika za rad usmjeren na društveno uključivanje osoba starijih od 54 godine.

Na samom kraju projekta, nakon što smo s našim polaznicima u više navrata razgovarali o njihovim potrebama u polju umjetnosti i kulture provodimo malo istraživanje kojim želimo saznati koji to sadržaji pridonose socijalnom uključivanju osoba starijih od 54 godine.

Zamolite roditelje, širu obitelj, profesore i sve prijatelje starije od 54 da ispune našu kratku anketu kako bismo svi zajedno pridonijeli kvalitetnijem provođenju vremena naših seniora.

Anketu možete riješiti na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/2R12ahw

rezultati će biti predstavljeni u sklopu predstavljanja rezultata projekta koje će se održati u srijedu, 23. 1. u Dvorani Müller u Kinu Europa u 18 sati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s